VÅRA TJÄNSTER

Vi är specialister inom CRM & Marketing Automation
och erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att skapa leads, mätbarhet och effektivitet. Vi hjälper er hela vägen från strategi till genomförande.

Inbound Marketing icon

INBOUND MARKETING

Erbjud värde i allt ni kommunicerar och förtjäna era besökares intresse

Istället för att störa sig till uppmärksamhet med traditionell marknadsföring  tror vi på det motsatta – att förtjäna mottagarnas intresse, vilket är grunden i Inbound Marketing. Det gör man genom att erbjuda anpassat och värdefullt innehåll vid rätt tillfälle i köpresan.
Din webb  ska fungera som en magnet som drar besökare, leads och kunder till sig.
Det handlar om att:
1. Locka rätt besökare till webben och se till att de kommer tillbaka.
2. Identifiera besökarna och omvandla dem till leads.
3. Utveckla era leads och slussa dem vidare till sälj när de är tillräckliga varma.
Marketing Automation Icon

MARKETING AUTOMATION

Automatiserad och personaliserad marknadsföring 

Med Marketing Automation kan ni skapa fler leads och lojalare kunder på ett automatiserat sätt. Att tänka Inbound Marketing i allt ni gör och ha tillgång till en modern Marketing Automation-applikation är en förutsättning för att kunna driva Inbound Marketing på ett effektivt sätt. 
Baserat på besökarnas beteende och personaliserat innehåll kan ni utveckla och kvalificera besökare till leads som era säljare får serverade på silverfat. All produktion och uppföljning av dina marknadsinsatser sker på ett ställe. 
Vill ni komma igång med Marketing Automation?
Vi är certifierade i flera av de ledande applikationerna och hjälper er hela vägen .

SEO och Kampanjer

För att ni ska få fart på er onlinesatsning krävs det att ni lockar besökare till er webb och dessutom lockar tillbaka besökarna med retargeting på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Här handlar det om att skapa relevanta kundresor med relevant innehåll baserat på vad ni vill uppnå.
Kanalerna är många för att driva kampanjer – Linkedin, Facebook, Twitter, Google och email, är några exempel, men listan kan göras nästan hur lång som helst.
Vi lägger alltid stor vikt vid SEO och nyckelord som ni vill “äga” i sökmotorerna. Startpunkten är alltid en analys av de nyckelord som ni tror mest på samt hur ni ligger till i förhållande till era konkurrenter. Därefter jobbar vi in dessa nyckelord i ert innehåll och jobbar aktivt för att komma så högt upp som möjligt på främst Google. 
SEO Icon

SEO & KAMPANJER

Webben - navet för all kommunikation

Vi hjälper er att skapa en webb som bygger ert varumärke men som framför allt har syftet att konvertera rätt besökare till leads och slutligen bidra till att skapa lojala kunder.  Det är alltid vår utgångspunkt i webbprojekt. 
Vi ser över vilket innehåll som kommer att behövas för att attrahera rätt besökare och skapa relevanta kundresor för dessa och givetvis lägger vi stor vikt vid att optimera er webb för sökmotoroptimering
Att webben behöver Call-To-Actions (CTA) i olika former för att kunna konvertera besökare till leads är en självklarhet för oss. En integration med en Marketing Automation-applikation som SharpSpring eller ActiveCampaign är något vi rekommenderar starkt.
 Dessutom ser vi alltid till att välja rätt applikationer så att ni kan  producera effektivt, optimera webben och följa upp hur er webb mår rent tekniskt.
Webb som konverterar ver 2

WEBB

Reporting Icon

RAPPORTERING & ANALYS

KPI:er och analyser på ett ställe

Att på ett ställe snabbt och enkelt kunna ta fram en lägesbild och kunna analysera all data som olika applikationer ger är en nödvändighet för alla som vill jobba effektivt.
Er kritiska data är ofta utspridd i mängder av applikationer som Google Analytics, Google Ads, CRM, emailapplikationer, Linkedin Campaign Manager för att nämna några.
Visst vore det toppen att samla all online data på ett ställe? Det kan vi fixa med Leadcentio Insights, vår applikation för uppföljning, kontroll och överblick.
Vi coachar er så att ni får fokus på rätt KPI:er med tydliga mål och ser till att dessa kan presenteras och analyseras på ett ställe. Därutöver skapar vi rapporter till er som kan distribueras till olika målgrupper med önskad frekvens beroende på roll och ansvar.
Applications Icon

APPLIKATIONER

Svårt att välja i applikationsdjungeln?​

Idag finns det 1000-tals applikationer för onlinemarknadsföring att välja på. Applikationer för Marketing Automation, CMS, CRM, email-marketing, web site visitors tracking, annonsering,  formulär för att nämna några inom MarTech. 
Vi hjälper er att specificera era behov vad det gäller funktionalitet och integrationer som är nödvändiga för en automatiserad och effektiv helhet. 
Utifrån era behov skapar vi en välfungerande MarTech stack.  Allt på era villkor och utifrån vad ni vill uppnå på er resa mot fler leads och fler affärer.  Vi är certifierad partner till flera av de ledande applikationerna och hjälper er att välja och komma igång.
Leadfeeder partner badge
SharpSpring Partner Emblem
agencyanalytics logo
ActiveCampaign Partner Logo
Scroll to Top