Sharpspring Partner Emblem

Leadcentio utökar samarbetet med SharpSpring

SharpSprings Marketing Automation plattform är mycket robust och med imponerande funktionalitet och prestanda. Det är en av de snabbast växande och mest flexibla plattformarna på marknaden.

Plattformen erbjuder bla kraftfull, beteendebaserad e-postmarknadsföring, inkluderar CRM eller integration med befintligt CRM-system om ni föredrar det, verktyg för sociala medier, landningssidor och blogg, integration med webb och med hundratals appar.
https://sharpspring.com/

Leadcentio har valt att satsa på SharpSpring eftersom det är ett komplett och mycket prisvärt alternativ som typiskt kostar mindre än 1/3 av vad konkurrerande plattformar som HubSpot, Marketo, Pardot mfl gör.

Låter det intressant?
Vi berättar gärna mer, och det oberoende av om du är novis och inte vet så mycket om Marketing Automation eller om du redan är van användare som vill behålla alla fördelar Marketing Automation ger men ogillar att betala mer än nödvändigt.

Välkommen till Leadcentio!

Scroll to Top