ActiveCampaign Logo

ActiveCampaign – New Partner

Vi breddar nu vår satsning på Marketing Automation med ActiveCampaign.

Intresset för att digitalisera och automatisera är stort i så gott som alla branscher. Hittills har det varit de internationella och lite större företagen som drivit trenden. Men nu ser vi att även medelstora och mindre företag har förstått vikten av att jobba effektivt med digital marknadsföring. Inte minst pga de förändringar som pandemin inneburit. Det har lett till att många nu vill komma igång med Marketing Automation och implementera ett modernt och effektivt arbetsätt för att attrahera, engagera och konvertera besökare på webben till varma leads. Det är ett smart sätt att skapa leads och affärer online men Marketing Automation kan användas till så mycket mer. Merförsäljning till befintliga kunder, onboarding av nya kunder eller support & service till befintliga kunder.

ActiveCampaign lanserades redan 2003 och har sedan dess utvecklats till en komplett MA-applikation med funktioner som CRM, Sales Pipeline, Deals, Email Marketing, Automation, Segmentation, Forms, Landing Pages, Lead Scoring, Chatbot, Popup och mycket mer. Allt detta till ett pris som gör att även mindre företag kan ta steget utan att behöva bekymra sig om kostnaden.

ActiveCampaign är intuitivt och enkelt att använda och mycket uppskattat, de har mer än 130 000 kunder och finns i +170 länder idag. Det är utan tvekan en av de bästa MA-applikationerna enligt vår mening men även enligt de ledande jämförelsesajterna som G2 och Capterra.

Leadcentio är nu stolt partner till ActiveCampaign och vi visar mer än gärna applikationen.
Hör av dig så bokar vi en tid för att kika på vad ActiveCampaign och Marketing Automation skulle kunna betyda för er verksamhet.

Välkommen!

Scroll to Top