Leadfeeder logo

Leadfeeder – ny partner till Leadcentio

Vi har nyligen tecknat partnerskap med Leadfeeder som är marknadsledande vad gäller att identifiera vilka företag som besöker din webb.

Förvånansvärt många företag nöjer sig med att sitta och kika i Google Analytics (om ens det) för att försöka förstå vem som besöker deras webb och reagera när någon fyller i ett formulär på webben. Med Leadfeeder får du en realtiduppdatering över vilka företag som är dina besökare, hur de kom dit, vilka sidor som de kikat på och om de återvänder.

Kvaliteten på denna leadsinformation håller väldigt hög nivå, vilket ger dina säljare information för att börja agera proaktivt ut mot marknaden.

Dessutom erbjuder Leadfeeder möjligheter att integrera med flera CRM-system och Marketing Automation-system vilket är en stor fördel när ni vill gå vidare med att automatisera marknads- och säljprocesserna.

Det finns mycket mer att berätta om Leadfeeder och deras grymma applikation. Vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi en tid för en demo.

Scroll to Top